2011-12-09 04:42:26• hírek • Astronet.hu

Napi Horoszkóp - Kos - Megvalósítja titkos álmát

Napi horoszkóp december 9.-ére a 12 csillagjegy szülötteinek.

Kos horoszkóp

Kos III. 21. - IV. 19.

Lassan, de eljuthat odáig, hogy megvalósítsa titkos álmát. Ám ehhez szükséges, hogy kellő merészséggel, és az önbizalomhiánya legyőzésével vértezze fel magát. Az idő megválasztása nagyon fontos, kérje egy asztrológus tanácsát!

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - Bika

Bika IV. 20. - V. 20.

Álmodozásra, tervezgetésre hajló nap elé nézhet. Minden, mintha csak azért bukkanna fel látómezejében, hogy fantáziájának alapul szolgáljon. Az egyik legkellemesebb tervezgetés most az, hogy mit is készítsen ajándékul szeretteinek.

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - ikrek

Ikrek V. 21. - VI. 21.

Azt hitte, megszakad egy kapcsolata, pedig inkább elmélyül. A csapások, nehézségek néha inkább összekötnek két embert, semmint elválasztanak. Az újonnan elmélyült baráti, vagy társkapcsolat segítségével régi problémákat oldhat meg.

Napi horoszkóp - rák

Rák VI. 22. - VII. 22.

A kezébe szeretné venni az irányítást, pedig most még jobb lenne várni egy kicsit, vagy legalábbis nem a nyílt diktátor szerepében kéne tetszelegnie. Hihetetlen ötleteit a többiek gyomra még nem veszi be. De változik a világ.

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - Oroszlán

Oroszlán VII. 23. - VIII. 22.

A mai napon mindenkitől támogatást kap: a családja éppúgy, mint egy idősebb munkatársa is ön mellé állnak. Valamire rájön a munkájával kapcsolatban, amely nemcsak megkönnyíti az életét, de még a karrierjén is nagyot lendíthet.

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - Szűz

Szűz VIII. 23. - IX. 22.

Jól mennek a dolgai, csak így tovább! Új dolgokba vág bele, vagy ismerkedik meg, ami miatt, ha most még kételkedéssel is fogadják, idővel nagyon büszke lesz önre a családja. Ne féljen az újtól, mert az jót hozhat önnek!

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - Mérleg

Mérleg IX. 23. - X. 22.

Nem mindig az erőlködés viszi előbbre a dolgait. Amit ma nagy nehézségekkel sem érhet el, az talán holnapra magától az ölébe pottyan. Legyen türelmes, valamit jobb az időre bízni. A legfontosabb az, hogy önmagának megfeleljen.

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - Skorpió

Skorpió X. 23. - XI. 21.

Egy kora reggeli értelmetlen családi vita keserítheti meg a napját. Nem elkerülhetetlen a vita, talán jobb, ha inkább a hallgatást választja a szócsata helyett. A kedvesség is lefegyverző lehet. Ráadásul jóval hasznosabb.

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - Nyilas

Nyilas XI. 22. - XII. 21.

Ma nagyon erősek a megérzései, hallgasson a belső hangra! Ha rossz érzése volna, akkor inkább ne csinálja. A viták tisztázására azonban nagyon alkalmas ez a nap. Most nemcsak a kimondott, hanem az elhallgatott szavakat is meghallja.

Napi horoszkóp - Bak

Bak XII. 22. - I. 19.

Legyen kicsit játékosabb, nem kell mindent olyan véresen komolyan venni. Egy dolog, ami igazán megfontolásra érdemes, az pedig a szerelem. Rájöhet: a szerelem és a karrier nem összekapcsolható. Ha mégis, akkor az már nem az.

Napi horoszkóp

Napi Horoszkóp - Vízöntő

Vízöntő I. 20. - II. 18.

Sok-sok apró jel figyelmezteti arra, hogy valamit meg kellene változtatnia az életében. Ahhoz, hogy rájöjjön, mi is az, jobb, ha elengedi a megszokást és az előítéleteket. Van, hogy ami eddig segített, ezután inkább hátráltat.

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - Halak

Halak II. 19. - III. 20.

Békés napja lehet, habár a munkahelyén várja a szokásos bosszankodás. Szerencsére, ma feldobott hangulatban van, és még az sem igazán izgatja, ami eddig valósággal feldühítette. A hű szerelem ön mellett áll, mi kéne több ennél?

Napi horoszkóp

 

(astronet)

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: